Само в 7DniFutbol.bg

Левски още чака мераклия за Краев

7 Dni Futbol11.06.2017171

В Левски все още очакват оферти за един от основните си футболисти Божидар Краев. Или пък поло­жителен отговор от него и агента му на направеното предло­жение за нов договор. Такива обаче все още няма. Сигурно е обаче само, че Краев ще иг­рае на „Герена” през есента само, ако се съгласи да преподпише. В противен слу­чай ще бъде продаден, за каквато и да е оферта, пише “Меридиан мач”.

Иначе една от звез­дите на Левски ще разполага с по-дълга почивка от съотборни­ците си и едва ли ще тренира сериозно с тима през първата ед­на седмица. Причина­та е, че докато другите са на почивка, Краев е с националния отбор. Ден след първата „си­ня” тренировка той ще играе и в благотвори­телния мач, организи­ран от Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

коментар

  • FF

    11.06.2017 at 12:46

    ОСВЕН ВЪВ ВТОРА И ТРЕТА ДИВИЗИЯ НА ТУРЦИЯ НЕ ЗНАМ НА ДРУГО МЯСТО ДА ВЗЕМАТ ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ФУТБОЛИСТ…ВКАРАЛ 5-6 ГОЛА В УРЕДЕНИ МАЧОВЕ И ДУМ…ЗВЕЗДА СТАНАЛ ВЕЧЕ….ТОЯ АКО ИМАШЕ МАЛКО ОТ МАЛКО ТАЛАНТ И УМЕНИЯ НЯМАШЕ ДА ГО ИЗГОНЯТ КАТО МРЪСНО ТЕЛЕНЦЕ КОГАТО БЕШЕ НА ПРОБИ В БАРСЕЛОНА….ОЩЕ ЕДИН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БГ таланти…играл в кочината на доностниците от село подхуене…..

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ