Само в 7DniFutbol.bg

Левски намери своята нова перла в Португалия

7 Dni Futbol11.06.2017120

Португалски халф ще е перлата в лятната селекция на Левски. На “Герена” са набелязали играч от страната европейски шампион, който да запълни дупката в средата на терена. В момента на “Герена” изчакват решение на Арбитражната комисия в страната му, преди да оформят трансфера му. След като той прекрати договора си, ще може спокойно да подпише със “сините”, като надеждите са това да се случи до края на другата седмица, за да може той да започне тренировки с тима. От клуба обаче пазят в строга тайна името на въпросния португалец, за да не провалят сделката.

“Сините” чакат и още един играч в центъра на терена. Отново става дума за чужденец, който ще дойде като свободен агент. Именно с тези две попълнения на “Герена” се надяват да запълнят дупката оставена от напускащите Георги Костадинов и Джереми де Ноойер.

В същото време в Левски се надяват да успеят и с привличането на Александър Цветков от Черно море, като в бартерна сделка към “Тича” ще поемат някои измежду Боян Йоргачевич, Александър Александров и Франсис Нар. Този трансфер обаче все още далеч от осъществяване.

На “Герена” със сигурност ще има и нов атакуващ халф, като това трябва да бъде Антонио Вутов. Така спокойно може да се каже, че от настоящата средна линия на “сините”, единствено Мехди Бурабия може да се надява да играе и през новия сезон, както и понякога Ивайло Найденов и Роман Прохазка, който обаче приоритетно ще бъде изпозван на фланга.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ