Само в 7DniFutbol.bg

Треньорът на ЦСКА разпуска с любимец на Сектор “Б”

7 Dni Futbol10.06.2017150

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев си почива в родното Хасково в компанията на своя ментор в професията Станимир Стоилов.

Двамата са свободни откъм ангажименти, като Белчев се връща в София на 10 юни, а Мъри тепърва ще пътува за Казахстан, където води лидера Астана. Стамен и Стоилов са били заедно на риболов на язовир “Клокотница” край Хасково.

Така Белчев направи нещо, което изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов се опитва безуспешно от няколко месеца – да отиде на риболов със Стоилов.

Двамата треньори са съученици от Хасково и много близки приятели, като редовно се чуват по телефона, а при всяка възможност се и виждат, както и в момента. Белчев беше в щаба на Стоилов в Ботев Пловдив в периода 2013-2014 г.

Оттогава обаче не са работили заедно. В края на 2015 г. Белчев бе помощник също и на Люпко Петрович, а през пролетта попадна и в щаба на Любо Пенев в Литекс.

Мъри и Стамен продължават да държат близка връзка и често се чуват, като обсъждат футболни теми, пише „Тема спорт”.

Сега разпускат с риболов, а освен това са спретнали и банкет с агне. Гощавката е дал Стоилов, а мястото било лятната му къща, намираща се до язовир “Клокотница”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ