Само в 7DniFutbol.bg

Хубчев още мечтае за Световното! Селекционерът обяви кои са най-добрите в България

7 Dni Futbol10.06.2017160

Селекционерът на България – Петър Хубчев, заяви днес на  летище “София”, че той все още не е отписал класирането на тима на Световното в Русия, макар че вчера тимът падна с 1:2 при гостуването си на Беларус. Също така специалистът е категоричен, че е избрал най-добрите футболисти на България и към този момент няма по-класни състезатели.

“Сега точно ще ми е малко трудно да обясня в детайли поражението. Но се случи това, което очаквахме. И двата гола бяха от чисти единоборства, които загубихме. Това го очаквахме, не беше изненада за нас. Стават такива грешки. Тази загуба не слага край на амбицията ни за класиране на световно първенство с оглед на другите резултати, но пропуснахме голям шанс. Лично аз много съжалявам, защото, предвид развитието на другите мачове, при победа щяхме да бъдем на точка от първото място. Това щеше да е уникален успех за нас и да ни даде много по-голям ентусиазъм в работата.

Сега всички отбори са в 4 точки и за мен все още не сме загубили шансове”, оптимист е Хубчев.

“Усещах, че футболистите искат малко повече, но трудно влязохме в мача. Първите 15 минути беше трудно, но пък удържахме и когато започнаха да се получават нашите неща малко по-добре, тогава се получи тази нелепа дузпа. В най-неподходящия момент”, допълни специалистът, който обяви, че взима най-добрите играчи в националния.

“Чух едно изказване на футболисти, които са по-дълго в националния отбор, че са се сменили 5-6 треньори, но 80-90 % от играчите са едни и същи. За мен това са най-добрите български футболисти. С уговорката за още няколко имена”, добави треньорът, който завърши с думите:

“Дано не трябва да се вдига отбора. Да продължим да работим по същия начин и да изграждаме отбор, а не да го вдигнем.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *