Само в 7DniFutbol.bg

Чиликов не се мотае! Бившият скаут на Левски веднага си намери нов работодател

7 Dni Futbol09.06.2017190

Вече бившият главен скаут на Левски Георги Чиликов е новият старши треньор на Оборище (Панагюрище). Информацията на „Пазарджишка Марица” потвърди и президентът на „войводите” Стоян Байряков.

“Точно така. Георги Чиликов поема отбора. Той се вписва идеално в нашия профил за нови наставник. Първият му асистент ще бъде Димитър Телкийски, който знаете също работеше в Левски доскоро. Чиликов има картбланш за селекцията. Бюджетът на отбора за 2016-2017 е подсигурен на 101 процента. Освен това имаме и договор с основният ни спонсор „Асарел-Медет” до 2020 година.

Новият щаб ще работи в изключително спокойна обстановка от гледна точка на финансите. Очаквам през новия сезон по-предно класиране”, коментира шефът на Оборище.

Байряков допълни, че панагюрци ще стартират лятната си подготовка на 19 юни. Тогава ще бъде представен официално новият треньорски екип. Ще стане ясна програмата за лятната подготвока, както и съперниците за контролните мачове.

Припомняме, че до 31 май старши треньор на Оборище беше друг кадър на Левски – Емил Велев. Неговият договор обаче не беше подновен и ръководството на клуба се насочи към нов наставник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ