Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо прибира перла на Левски, любимец на Сектор “Б” вече е с единия крак на “Тича”

7 Dni Futbol09.06.2017160

Шефовете на Левски и Черно море са на път да постигнат договорка за преотстъпването на футболист. Става въпрос за Франсис Нар, който на 90% ще играе под наем във варненския тим през следващия сезон. Разговорите са в напреднала фаза и се очаква да бъдат финализирани още днес или най-късно до края на седмицата, пише Блиц.

Очаква се по посока Черно море да потеглят още двама футболисти на Левски. Те  обаче ще отидат там като свободни агенти. Единият е Александър Александров, който заедно със своя адаш Алвеша няма да остане на „Герена”.

Другият е вратарят Боян  Йоргачевич.Днес е взето окончателно решение Левски да освободи сръбския страж. От това ще се възползва наставникът на „моряците” Георги  Иванов, който ще вземе Йоргачевич в тима си. Нашата агенция вече писа, че Боян и чешки страж бяха  варианти за „моряците”. След като чехът не е бил пуснат от клуба, в който играе, вратата на Черно море от лятото ще защитава доскорошният любимец на сектор „Б”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ