Само в 7DniFutbol.bg

Светкавична развръзка! Херо реши на секундата за Левски, ясно е и какво става с Митов и Боримиров

7 Dni Futbol09.06.2017240

Сагата със завръщането на Димитър Димитров в Левски, и то с пълната спортно-техническа власт, съсредоточена в неговите ръце, приключи изключително бързо. Припомняме, че Херо е имал среща с изпълнителния директор на “сините” Красимир Иванов, на която е дискутирано бъдещето на клуба и отбора. Topsport.bg информира, че наставникът на Иртиш е взел решение дали да приеме предложението от “Герена”. Димитров категорично е отказал да се нагърби с мениджърски функции, каквито Спас Русев иска да въведе по английски модел, заради липсата на коректност и прозрачност в отношенията между ръководните звена в клуба.

На този етап настоящият тандем Боримиров – Митов остава начело на Левски до участието в Лига Европа. При издънка още срещу първия съперник двамата са сигурни пътници, защото и собственикът не е доволен от работата, която те вършат в последните месеци.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ