Само в 7DniFutbol.bg

Някой нещо се е объркал! ЦСКА е създаден от БКП! За да олицетворява БКП!

7 Dni Futbol22.08.20156916

Вече 67 години ЦСКА е над политическите игри! Това се казва в леко идиотска декларация на ръководството на ЦСКА. Начело на клуба е Гриша Ганчев, човек, който някога е бягал от Ловеч до София, за да гледа създаденият да олицетворява силата на комунизма клуб. И сега неговите хора да твърдят, че ЦСКА няма нищо общо с политическите игри е несериозно. Та самият ЦСКА е политическа игра за надмощие! Така, че леко с лозунгите в Борисовата градина. Хубаво почвате начисто, но пък не метете чак толкова след себе си.

 

Ето обръщението без редакторска намеса:

Уважаеми Армейци,

Ръководството на ЦСКА е безкрайно благодарно за вашата безрезервна подкрепа, която оказвате в най-трудния момент от историята на славния ни любим отбор. ЦСКА е повече от клуб, но никога не е участвал и няма да участва в политически акции.

Призоваваме всички запалянковци да продължават да идват на стадиона, да подкрепят отбора, да пеят песните и все така да бъдат 12-ият играч на ЦСКА. Но ние – ръководството, играчите и служителите в клуба, ви молим да не намесвате в скандиранията си имена от обществено-политическия живот на страната. Подобни действия не са част от великата идея ЦСКА и няма как да бъдат!

Нашият клуб не се интересува от политически борби. Имаме изключително трудна и амбициозна задача да стабилизираме ЦСКА след дълги години на лошо управление. И заедно с вас ще го направим. С много любов, вярност и непоколебимост. Вече 67 години ЦСКА е над политическите игри, такъв трябва да остане.

Очакваме всеки, който носи “червената” идея в сърцето си, да бъде в неделя в 18:00 ч. на стадион “Българска армия”. Футболната арена е нашата трибуна.

Нямаме друга и не искаме друга.

С уважение,
Ръководството на ЦСКА

16 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ