Само в 7DniFutbol.bg

Заги и Венци всеки ден говорят за селекцията, сърбинът каза какви играчи търси

7 Dni Futbol09.06.2017170

Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори пред „Тема Спорт“ за селекцията и подготовката на отбора през лятото. Сръбският специалист остава начело и през следващия сезон, след като спаси тима от изпадане. Това се случи след бараж с Нефтохимик (1:0 в Бургас и 5:2 в София).

„Сигурно е, оставам. Само трябва да се уточним с президента дали договорът ми ще е за две или три години. Чуваме се всеки ден с г-н Стефанов и обсъждаме селекцията и въобще процесите около отбора. Работя по подбора на попълнения, имам набелязани играчи, но до този момент не сме подписали с никого. Пак ще наблегнем на младите футболисти в мачовете, но трябва да вземем и някои по-опитни, които да помагат вътре на терена. Затова и ще се ориентираме към играчи с повече мачове. В Сърбия има добри футболисти, но ще видим доколко е възможно да привлечем някой оттам в Славия“, коментира Загорчич.

„На този етап сигурното е, че на 14 юни футболистите се събират. Тогава ще минат прегледи. Ще имаме лагер в Банско. До този момент сигурни са ни три контроли – с България до 19 г. на 22 юни, на 29-и с Пирин и на 2 юли със Созопол. Търсим съперници за 26 юни и 6 юли, когато са ни свободни дати“, добави Загорчич.

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира лаконично ситуацията в отбора. „На този етап няма нещо ново. Някъде след 15 юни очаквайте новини около селекцията. Работим по нея, но е нужно още време“, каза Стефанов пред „Тема Спорт“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ