Само в 7DniFutbol.bg

Хубчев в Беларус: Ако не бях оптимист за класирането, изобщо нямаше да се кача в самолет

7 Dni Futbol08.06.2017110

Селекционерът на България Петър Хубчев говори пред медиите преди световната квалификация с Беларус утре. Специалистът очаква труден мач с противника, който според него е много здрав физически.

“Наясно сме как ще започнем утре, с уговорката, че имаме още една тренировка. Като казах физически много добре подготвен отбор, не е само това. В София почувствахме, че Беларус има много добри технически футболисти”, каза Хубчев.

“Всички са здрави, което е и най-важно за нас. Тук сме с ясното съзнание, че ни очаква тежък мач срещу здрав физически отбор. Дано да сме успели да предадем това чувство на футболистите”.

“Интересува ни нашият отбор, нашата постройка в мача. Като цяло горе-долу знаем как ще играем. Смятам, че футболистите от Беларус искат да излязат от своята ситуация с победи и ще са мотивирани. Готвим се и ние”.

“Като цяло Беларус разчитат на физическата мощ, здравите единоборства. Нашата подготовка беше насочена върху поведението и групирането на нашия отбор”.

“За мен това са най-добрите футболисти в България. Има още десетина играчи, които наблюдаваме и попадат в нашето полезрение. Ако изключим вратаря Владо Стоянов, смятам, че това е оптималният състав на България”.

“Това е мнение на треньорския екип, който в момента води националния отбор. Сигурно има и по-различни мнения, но нашият щаб е твърдо убеден в това”.

“Ситуацията в групата? С оглед на коментарите след жребия има три изявени фаворита: Холандия, Швеция и Франция, но като погледнем точките, виждаме, че отборите са четири. Не правим дълги планове. Играем за следващия мач, но нека първо мине той. Аз съм оптимистично настроен. Иначе нямаше въобще да се кача в самолета”, завърши Хубчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ