Само в 7DniFutbol.bg

Томаш обяви първото попълнение, което осигури за Берое – намекна и кой иска да бъде купен

7 Dni Futbol08.06.2017300

Новият старши треньор на Берое Александър Томаш обяви първото попълнение на отбора под негово ръководство и намекна за кой играч клубът е готов да извади трансферна сума.

“С Педро Еуженио имаме постигнато споразумение и подписан договор, той в момента почива и праща много поздрави”, каза Томаш, а на въпрос за Антон Карачанаков, който има договор с Берое до края на месеца и започва подготовка с тима, директорът Илко Русев заяви, че това е срокът, в който трябва да се вземе решение. Новият треньор намекна, че иска крилото да бъде купен от полския Краковия, чиято собственост е.

“За мен е важно тези играчи, с които работим, да са собственост на Берое. Наблюденията ми като страничен човек са, че Карачанаков е добър футболист, но има други неща и договорки, които са от друга компетенция”, сподели Томаш. По отношение на намирането на нов централен нападател той коментира, че спортно-техническият щаб работи и има набелязани имена. В тима в момента няма нито един изявен таран, след като от Стара Загора си тръгва и финландецът Виле Салмикиви.

Новият треньор на заралии бе категоричен, че за него и екипът му най-важните качества на футболистите, които ще бъдат привлечени, са човешките достойнства и желанието им да се развиват. Според Томаш в Берое предстои много работа и нищо няма да се случи с магическа пръчка, но той и неговите помощници идват, за да работят със своите идеи, виждания и мечти.

“За нас на първо място са футболистите, те са най-важни, колективът също. Искаме да изградим едно семействой. В дългата си история Берое винаги е постигал успехи и е радвал феновете си и Стара Загора с атакуващ футбол”, каза още младият специалист на въпрос какъв стил мисли да налага в тима. Той заяви и, че според него в Берое има дисбаланс – клубът е на по-високо ниво от отбора и неговата задача е да повиши качеството в тима.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ