Само в 7DniFutbol.bg

Чистката на „Герена“ започва! До дни аут са първите двама чужденци

7 Dni Futbol08.06.2017190

Спортно-техническото ръководство на „Левски“ стартира разговори с играчите, които попадат в черния списък на треньора Николай Митов, научи „Стандарт“. Тези дни нарочените за гонене ще пристигнат в офисите на клуба на ул. „Тодорини кукли“, за да разберат лошата вест. Говори се, че във въпросния списък попадат централният защитник Александър Александров и нападателите Франсис Нар и Амаду Сукуна. Не е изключено обаче Митов да е решил да покаже вратата и на други играчи след срамния и инфарктен мач с „Верея“ преди дни. Тогава целият отбор се представи отчайващо, а изражението на Митов подсказваше разочарование.

Почти сигурно от „Левски“ си тръгва и Божидар Краев. Договорът на таланта е до края на календарната година, но към него вече има конкретни предложения. С четиримата, които си тръгнаха преди това – Аниете, Костадинов, Лукин и Де Ноойер, бройката на напускащи набъбва на осем.

Досега пък „сините“ са привлекли двамата нападатели Жуниор Мапуку и Серджиу Буш. Все още се водят разговори с другите набелязани цели – Иван Горанов и Антонио Вутов, както и двама от таланите на „Септември“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *