Само в 7DniFutbol.bg

Чандъров официално обяви новият треньор на Септември и каза откраднал ли е 15-годишният суперталант на Ботев

7 Dni Futbol08.06.2017340

Собственикът на новаците в елита Септември (София) Румен Чандъров официално внесе яснота по двата най-интригуващи въпроса около клуба в последните дни – кой ще е новият треньор и има ли подписан договор с 15-годишният суперталант на Ботев Пд Крис Добрев.

Пред Burgas24 Чандъров категорично отрече, че Христо Янев ще поеме отбора от Христо Арангелов и разкри името на новия наставник. “Имаме си нов треньор. Това е Димитър Васев”, споделя хотелиерският бос, който почти по същото време е потърсен и от колегите от TribunaPlovdiv.bg, за които заявява:

“В момента съм в чужбина и не мога да кажа нищо. Не мога нито да отрека, нито да потвърдя дали Крис е играч на Септември (Сф). Момчето обаче е на 15 години…за какви договори можем да говорим тук“, лаконично анализира ситуацията около Добрев силният човек на новака в Първа лига Септември (Сф).

Според българското спортно законодателство футболисти/ки под 18 години могат да преминат във всеки един клуб, в който пожелаят, единствено чрез своето съгласие, и с това на своите родители. Клубът, в който се подвизава даден играч към момента, няма никаква правна и основателна причина да стопира подобен трансфер.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ