Само в 7DniFutbol.bg

Ето какво прави ЦСКА, за да си спечели обратно правото да участва в Европа! Шансът е 60%

7 Dni Futbol08.06.2017401

Ръководството на ЦСКА е предприело мерки, за да защити клуба. Днес в Лозана ще бъде подадена жалба, касаеща лиценза за евротурнирите. За целта червените са наели силен адвокат, а за самото входиране на жалбата в Спортния арбитражен съд (КАС) ще бъдат платени 12 000 швейцарски франка, информира sportnamasa.com.

Обжалването на ЦСКА ще бъде разгледана в 10-дневен срок.

Според непотвърдена информация, шансовете на Армейците да спечелят в Лозана, са 60:40 в тяхна полза.

В Швейцария 31-кратните шампиони ще се позоват на гражданското законодателство на Република България за два стари клуба с традиции – юридически Литекс и фенската маса на ЦСКА.

БФС късно оповести информацията кои отбори ще вземат евролиценз, но това не е по вина на централата, а заради късното приключване на последния бараж между Левски и Верея, както и евентуалните ни участници в надпреварите на УЕФА.

Ботев Пд и Верея не са били подали предварително заявка за евролиценз, което допълнително е забавило процедурата, като това е станало в последствие извънредно.

На 19 юни, когато е жребият за евротурнирите, би трябвало да има отговор от КАС. Няма да е чудно, ако той бъде изтеглен, а на 20-ти решението да бъде променено, ако още не е взето. Пример за това е през 2013-та, когато участва Ботев Пд, а по време на жребия нямаше топка с името на български клуб, а с обозначенията “А” и “Б”.

Ако ЦСКА получи лиценз, то ще “изгори” Дунав Русе.

коментар

  • Кокито

    09.06.2017 at 12:40

    Ами ако изгори Дунав ще има ли критики,че не се е представил добре? До кога загадки и неизвестности?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ