Само в 7DniFutbol.bg

В Левски си отдъхнаха! Китайци напират за Владо Гаджев

7 Dni Futbol08.06.2017240

Отбори от Китай проявяват интерес към халфа Владимир Гаджев, пише „Меридиан Мач“. В момента играчът е в България, след като напусна английския Ковънтри. Както вече ви информирахме, играчът е в списъка на Николай Митов за лятна селекция. Сделка обаче до този момент няма, тъй като феновете на „сините“ са против връщане на Гаджев.

Сега обаче този казус може да намери своето окончателно разрешение, ако халфът замине за най-многолюдната държава.

Както е известно, преди време Гаджев твърдо отказваше да играе в чужбина в страни, извън Западна Европа. Точно затова и сега не е ясно дали би приел сделка. Той бе пред преминаване както в Русия, така и в Казахстан, но до подобна сделка не се стигна. Така и в момента не е ясно накъде ще поеме Гаджев. Факт е, че на „Герена“ се нуждаят от играчи в средата на терена, след като Георги Костадинов и Джереми де Ноойер напуснаха. Не е ясно бъдещето и на Краев, който досега не е преподписал. Недоволството от феновете при поредно връщане на Гаджев обаче ще е сериозно.

В близките дни Левски очаква окончателно решение и на въпроса с връщането на Антонио Вутов. Там не би трябвало да има пречки, тъй като и самият играч, и клубът искат той да играе за „сините“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ