Само в 7DniFutbol.bg

Хубчев каза какво е нужно на България за трите точки в Беларус

7 Dni Futbol07.06.2017100

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев говори пред медиите ден преди заминаването на лъвовете за гостуването на Беларус в световна квалификация. Наставникът посочи по какъв начин можем да победим в Борисов.

“През изминалите 4-5 дни усетих, че има натрупана умора у играчите, което е напълно нормално. футболистите положиха максимални усилия и бяха концентрирани в тренировките. Това са нещата, на които държим и ги прокарваме в отбора. Една от основните ни задачи бе да ги убедим, че ни чака много тежък мач 8 Борисов. Аз съм твърдо убеден в това и се надявам да сме успели да го предадем и на тях”, каза Хубчев.

Той заяви, че вече има яснота на кои 11 да заложи срещу Беларус “Горе-долу съставът, който ще започне 8 Борисов, се избистря. Все пак имаме още три тренировки до срещата. Аз споделих с вас и след мача с Холандия, че буквално до последната тренировка имахме колебания за някои отпостовете. Предполагам, че и за този двубой ще бъде така*, заяви селекционерът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ