Само в 7DniFutbol.bg

Димитър Пенев е категоричен: ЦСКА има право да играе в Европа

7 Dni Futbol06.06.2017270

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев сподели впечатленията си от изминалия сезон. Той смята, че към края на футболната година червените вече са имали изграден стил на игра, който е резултат от добрата работа на треньорския щаб. Пенев сподели, че отличните взаимоотношения между щаба и ръководството също са оказали положително влияние върху развитието на отбора. Треньор номер 1 на XX век заяви още, че ЦСКА не може да бъде обикновен отбор и има своето място в Европа.

“През този етап промените на треньорите не са в положителен план. От друга страна това влияе и на футболистите. Трябва да се преценява преди да се назначи треньор. Качествата и уменията му не могат да се разгърнат за кратко време. Треньорът трябва да бъде треньор и баща, и приятел. Направи впечатление, че вече има голям процент стил. Някои от състезателите промениха много играта си и това е благодарение на старши треньора и щаба му. Видяхме добра игра в защита и в средата. Все още обаче трябва да се подобри атаката. Трябва да бъдат привлечени нови попълнения, на определени постове. Имаме основа, но трябва да мислим и да построим успешно и покрива. Точно в този подготвителен етап работата е на треньорите”, анализира легендата пред клубния сайт на “армейците”.

“Феновете обичат ЦСКА. Те имат право да споделят своето мнение по време на мачовете, свои звезди да си избират, имат право и на свои негативни изявления. Дано в бъдеще да бъдат повече положителните изяви на привържениците”, допълни Пената, който коментира и изминалия търг за емблемата на фалиралото дружество, който бе спечелен от тима от “Армията” след умопомрачителната оферта от 8 милиона лева.

“Мисля, че това, че купихме емблемата е добре, защото тя е единствена. Колко години, 60/70 години, звездата винаги е била точна и ясна. Съвсем естествено е емблемата да си е при нас. Имаше влияния на други хора, които искаха ЦСКА да бъде обикновен, но ЦСКА не може да бъде обикновен. Десетки години е бил в Европа. ЦСКА има право да играе пак там”, завърши треньор №1 на XX век.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ