Само в 7DniFutbol.bg

Любо вече позира в Полша, ето кого впечатли

7 Dni Futbol06.06.201700

Любослав Пенев е изключително близо до треньорския пост във вицешампиона на Полша Ягелония (Бялисток). Чичовото вече е бил в града за заключителни преговори с шефовете на клуба, а един от бъдещите му подопечни се снима с него и качи снимката в социалните мрежи. Треньорът на вратарите и на втория отбор на Ягелония Мачей Кудрицки позира с Чичовото, а после разкри пред местните медии, че е изключително впечатлен от бившия национален селекционер.

“Имах възможност да говоря дълго време с Пенев при престоя му в Бялисток. Добър човек, който е изключителен професионалист, интересува се страшно много от правилното хранене. Искаше да знае всичко за отбора и клуба”, разкрива впечатленията си Кудрицки.

Пенев е напуснал полският град и най-вероятно се е прибрал в България преди да бъдат оформени последните детайли по договора му и той да бъде обявен за новият треньор на Ягелония.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ