Само в 7DniFutbol.bg

Чистка по високите етажи на “Герена”! Уволнението на Митов няма да е единственото тези дни

7 Dni Futbol06.06.2017170

По високите етажи на “Герена” се дискутира не само евентуална смяна на Николай Митов. Възможно е да има и други рокади в клуба. До няколко дни трябва да бъде приета оставкат на главния скаут на Георги Чиликов. Той депозира я пред шефовете, защото бе несъгласен със селекционната политика.

Спортният директор Даниел Боримиров и треньорът Николай Митов не одобряваха препоръчаните от бившия таран играчи. И затова той не вижда смисъл да остава на “Герена”. Георги Чиликов бе препоръчан на собственика Спас Русев лично от Станимир Стоилов. Поради тази причина Чилика бе повишен от треньор на юноши в главен скаут.

Вероятно с напускането на Чиликов рокадите няма да спрат. Почти сигурно ще падне главата и на Диана Иванова. Тя продължава да се води изпълнителен директор, но функциите й са замразени. Феновете на тима на няколко пъти искаха тя да бъде отстранена.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ