Само в 7DniFutbol.bg

Бъдещето на Нефтохимик става ясно довечера! Бургазлии се разделят с почти всички футболисти

7 Dni Futbol05.06.201700

Извънредно заседание на Съвета на директорите на ПФК Нефтохимик ще се проведе тази вечер. То ще бъде заради отпадането на тима в Б група и неясните перспективи относно финансирането на клуба. На сбирката ще бъде приета оставката на Христо Янев като старши треньор. Ще се решават и няколко особено важни задачи, свързани с бъдещето на клуба.

Изпълнителният директор Николай Тодоров ще направи отчет за свършената работа, както и предложения за дейността в бъдеще. Не е ясно каква позиция ще заемат шефовете на клуба, но е ясно, че решенията трябва да бъдат взети спешно. Чака се и позицията на община Бургас като притежател на 73 процента от акционерния капитал на дружеството.

По отношение на селекцията и раздялата с определени играчи, също ще има нови решения по казусите. По-голямата част от футболистите с високи месечни възнаграждения ще бъдат освободени, като формата ще бъде по взаимно съгласие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ