Галчев пред завръщане в Пирин, разговорите за трансфера вече текат

7 Dni Futbol05.06.201700

Халфът на Септември Со­фия Борис Галчев може да се завърне в Пирин Благоевград, разбра „Тема Спорт“. След ба­ража с Монтана полузащит­никът обяви, че договорът му изтича и ще види какво ще предприеме. Той се извини на Пирин и футболната обще­ственост в Благоевград, че през зимата е пренебрегнал тима, тъй като бил дал дума на Румен Чандъров. Вчера босът на новака в Първа лига обяви, че иска Галчев да оста­не, но решението ще вземе самият играч.

Той вече е разговарял със старши треньора на орлетата Милен Радуканов. Двама­та работиха заедно в ЦСКА. Засега основната спънка пред полузащитника да се завърне на стадион „Христо Ботев“ е проблеми с финансирането. В Пирин има забавяне на запла­тите, което притеснявало Галчев. Развитие се очаква през идната седмица.

Засега единственият напу­снал е Орлин Старокин, кой­то играеше като вътрешен халф. Именно за негов замест­ник Радуканов се надява да привлече Борис Галчев. Той игра за благоевградчани в пе­риода 2008/09, като силните му изяви не останаха незабелязани и играчът акостира на „Армията“. През 2009-а хал­фът игра финал за Купата на България с Пирин Бл срещу Ли­текс.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *