Само в 7DniFutbol.bg

Стоичков се прибира и инспектира ЦСКА – собственикът се качва и на Панчарево

7 Dni Futbol05.06.2017310

Христо Стоичков се прибира в България най-късно до седмица по повод благотворителния шоу мач на Димитър Бербатов на 14 юни (сряда). Камата ще вземе участие в този двубой и вероятно ще остане поне до уикенда у нас. Много е вероятно той да се срещне и с играчите на ЦСКА по време на престоя си. Ицо ще опита да вмести в програмата си посещение на една от тренировките на тима. Паралелно с идването му в България армейците ще са стартирали лятната си подготовка и Стоичков ще е чакан в Панчарево на някое от заниманията. По този начин той ще може да разгледа и сериозните ремонти и подобрения, извършени по базата край София. Именно там Камата усъвършенства качествата си, като историята за неколкочасовите допълнителни тренировки с Петър Жеков са били разказвани многократно.

Стоичков е третият по големина собственик на ЦСКА, като притежава около 20% от акциите. Той постоянно се информира за ситуацията в клуба, а през този сезон изгледа от ВИП ложата на „Армията“ двубоя с Нефтохимик (5:1).

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ