Само в 7DniFutbol.bg

Първият нов българин в ЦСКА е договорен! Вижте целият план за селекцията на “червените”

7 Dni Futbol05.06.2017241

ЦСКА ще започне подготовката за новия сезон с поне трима нови играчи. Общо новите попълнения пък се очаква да бъдат петима, като част от тях ще се присъединят към отбора на по-късен етап от подготовката. Стартът й ще бъде даден на 12 юни на базата в Панчарево.

В момента клубът води усилени преговори с няколко футболисти, които се очаква да приключат успешно до няколко дни. Усилията на “червените” са насочени основно към привличане на чужденци, сред които вратар, централен защитник, плеймейкър и нападател. Очаква се в селекцията да има и поне един българин, който дори вече е договорен.

Преговорите с потенциалните попълнения се водят основно от Стойчо Стоилов и Данаил Ганчев. Главният скаут Велизар Димитров пък е провел над половин дузина мисии в Европа, Азия и Южна Америка, в които е наблюдавал куп играчи. Той е следил футболисти от Унгария, Казахстан, Бразилия, Колумбия и още няколко други държави.

В ЦСКА стягат сериозна селекция, която да допълни настоящото ядро на състава и отборът да бъде готов за атака на титлата.

Работи се и по евентуална продажба на играчи. Почти сигурно е, че “червените” ще продадат поне един от настоящите си футболисти, като в клуба вече са пристигнали оферти за него.

Шефовете правят опит и да откупят правата на Рубен Пинто от Беленензес. Преди няколко дни в Португалия се появиха информации, че треньорът Пасиенсия иска да си върне играча, но на този етап по-вероятно изглежда Пинто да остане в ЦСКА. За сметка на това “армейците” са готови да продадат Педро и Арсенио при добри оферти.

“Тема спорт”

коментар

  • Az

    06.06.2017 at 15:52

    А бе,Джурналистчето,как я изсмука тая новина??? Всичко е сигурно и в сверата на вероятността! Такава абсурдна ,,новина,, може да се срещне само в sportall

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *