Само в 7DniFutbol.bg

Уникално емоционален Томаш се сбогува по невероятен начин с Верея

7 Dni Futbol04.06.2017190

Александър Томаш едва успяваше да отвори устата си от емоция след  драматично изгубеният бараж за Лига Европа от Левски след дузпа. Младият специалист за последно днес води тима на Верея преди да поеме Берое и емоциите направиха сбогуването му с целия клуб невероятно и запомнящо се.

“Много ми е трудно да говоря, под емоция съм. Едно огромно браво на нашите футболисти, на отбора, на проекта, на президента, който не обича да казва “не” и да дава всичко от себе си. Това, което направихме в съблекалнята, е огромно! Аз нищо не съм направил днес, само футболистите! Това са момчета, които успяха… тежко ми е да разговарям, трудно ми е… свалям им шапка, това е. Казах им огромно браво, те са тези, които изкараха мен и екипът ми напред, те работиха всеки ден и повярваха. Липсва ни духът и самочувствието на клуб на 15 години. За всичко им свалям шапка, на собственика, на всеки един, с който работих във Верея и вярвам, че този проект ще се развие”, каза Томаш.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ