Само в 7DniFutbol.bg

Шокираща чистка в Разград! Махат играчи за 5 милиона лева

7 Dni Futbol21.08.201540

Новият треньор на “Лудогорец” Едуард Ераносян удари по масата. След срещата със собственика Кирил Домусчиев на старшията му бяха развързани ръцете и той започна чистка. Едо поведе в битката с подривните елементи Томанов и Петричев, след като първият напускащ от футболистите е Браян Ангуло. Дебелият колумбийски защитник, който за 1 година скъса нервите на всички в Разград, няма вече да бъде част от шампионите. Ангуло не тренира с първия тим в последните няколко дни, а освен това не е и в групата за днешния мач с “Пирин”. Футболистът пристигна през миналия юли по личното настояване на Методи Томанов срещу космическите 1,5 млн. евро, с което Кирил Домусчиев счупи трансферния си рекорд.
Ангуло не е единственият нарочен от Ераносян. Треньорът не е доволен и от други трима футболисти, които също са доведени от Томанов – Джоди Лукоки, Лукас Саша и Иван Чворович. Първите двама пристигнаха в Разград през това лято, като за Лукоки шампионите броиха 1,1 млн. евро.

7 ДНИ СПОРТ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ