Само в 7DniFutbol.bg

Решено е: “Герена” ще пустее срещу Верея! “Сините” фенове се отказаха от атаката срещу БФС

7 Dni Futbol04.06.2017100

Феновете на Левски в се събраha в парка край “Герена”, за да протестират срещу решението на БФС да изпрати отбора им на бараж срещу Верея за Лига Европа. “Сините” и старозагорци се изправят от 20 ч. в спор за последната евроквота на България за сезон 2017/18 г., а привържениците са готови на безпрецедентен ход, за да демонстрират недоволството си. Те са готови да останат извън стадиона до 75-та минута на мача изобщо да не влязат в него и трибуните на “Герена” да останат празни за най-важната среща на Левски през кампанията. Решението все още не е взето окончателно от протестиращите, но подкрепящите го се увеличават постоянно.

Протестът на феновете на Левски се разраства и те блокираха една от основните пътни артерии на столицата – булевард Ботевградско шосе. Привържениците заявиха, че затварят пътя за 20 минути, след което започва протестът им по столичните улици. Според Нова Тв крайната им дестинация е централата на БФС на ул. “Иван Асен”, като трябва да се отбележи, че там в момента едва ли има някой, тъй като е неделя вечер.

Тарторите на фракциите впоследствие решиха, че походът към БФС се отменя, а феновете ще се насочат към сектор “А” на “Герена”. Те обаче ще останат извън трибуните до 75-та минута на мача и едва след това ще влязат на стадиона.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ