Само в 7DniFutbol.bg

БФС с крути мерки срещу въртелите черно тото съдии в скандалния мач Левски – Берое

7 Dni Futbol04.06.2017300

Съдийската комисия към БФС излезе с официално решение по казуса със скандалния мач между юношите на Левски и Берое на “Герена”, в който бяха отсъдени три дузпи за домакините и последната от тях бе изпусната нарочно по нареждане на треньора на “сините”. След мача двамата наставници заявиха открито, че се съмняват, че съдийската бригада е искала да завърти черно тото в срещата, а СК взе крути мерки срещу реферите днес. Ето решението: 

На свое редовно заседание, проведено на 04.06.2017г, СК при БФС разгледа и анализира представянето на съдийския екип на срещата от 29 кръг на Ю19 между отборите на ПФК „Левски“ и ПФК „Берое“, играна на 01.06.2017г. и реши:

  1. За незадоволително представяне и допуснати фрапантни важни грешки от главния съдия и асистент съдия 2, повлияли на крайния резултат на срещата, изважда от ранглистата на съдиите ръководещи и асистенти в Ю19/17 Симеон Великов и Евгени Маринков.
  2. Спира правата на целия съдийски екип, включително и на асистент съдия 1 Константин Тановчев до изясняване на случая съгласно Правилника на футболното съдийство в България
  3. Приема специално становище за съдийството на съдийския екип и сезира компетентните органи на БФС за предприемане на последващи действия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ