Само в 7DniFutbol.bg

Първа лига разграбва “червения” дубъл! Шест са топ целите на елитните клубове

7 Dni Futbol04.06.2017400

6 клуба от Първа лига и поне още толкова от Втора сондират възможността да привлекат играчи от изпадналия от Втора лига дубъл на ЦСКА. Става въпрос за по-голямата част от по-опитните футболисти, както и най-големите таланти от школата на червените. На „Армията“ са получили куп обаждания под каква форма могат да се осъществят трансфери.

Най-сериозен е интересът към Красимир Станоев, Румен Руменов и Милчо Ангелов, но има и други футболисти, които привличат вниманието на клубове от елита – като Ангел Аясков, Никола Колев и Тонислав Йорданов. На този етап ЦСКА изчаква за решението си относно играчите от дубъла, като такова се очаква да бъде взето през следващата седмица.

Най-вероятно 4-5 момчета ще преминат в Литекс, който влезе във Втора лига. Приблизително толкова вероятно ще поемат и в посока Царско село, където през този сезон също бяха преотстъпени 5-6 играчи. Сериозен е интересът на Царско село конкретно към Георги Търтов.

Все още не е решено окончателно дали да бъде прекратено съществуването на дубъла. Много голяма е вероятността това да стане факт, но ръководството не е обявило финално решение.

Отворен е въпросът и какво ще се случи със Светослав Тодоров, който водеше втория отбор през пролетта. Шефовете много искат да го задържат в клуба.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ