Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно: Гриша Ганчев заведе дела за 2 млн. лева срещу медии на Пеевски

7 Dni Futbol20.08.2015323

Адвокатите на Гриша Ганчев са завели днес две дела за по един милион лева срещу медии, свързвани с ДПС-депутата Делян Пеевски, научи ексклузивно 7DniFutbol.bg!

Причината за гибелния гняв на меценат №1 в българския спорт са непрекъснатите пасквили по негов адрес и този на ЦСКА. “Каквото е заведено, заведено е! Ще има и други дела”, лаконично коментира пред 7DniFutbol.bg Гриша Ганчев.

“Г-н Ганчев и партньорите му са категорични, че няма да позволят повече да се сипят обиди и откровени лъжи срещу него и ЦСКА! Всяка неистина, всеки опит да се злепостави бизнесмен, даващ хляб на хиляди работници, ще води до дела срещу авторите на материалите и самите медии”, обясниха пък от адвокатският колектив, който е нает от Гриша Ганчев.

Припомняме, че само преди няколко дни феновете на ЦСКА от цялата страна излязоха с декларация. В нея бяха упоменати над 10 вестници и сайтове, които се препоръчва да бъдат игнорирани от привържениците на “армейците”. Със сигурност заведените от Гриша Ганчев дела са точно срещу някои от визираните издания и електронни медии.

Той  е решил парите от всяко спечелено дело да се инвестират в детско-юношеската школа на ЦСКА. Първата цел е тя да се сдобие с 3-звездно общежитие, което да приюти “червените” таланти от страната.

3 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ