Само в 7DniFutbol.bg

Радост на “Тича”! Талант на Морето заминава за Торино

7 Dni Futbol03.06.2017160

Младият нападател на Черно море (Варна) Мартин Минчев заминава в понеделник на проби в италианския Торино. Роденият през 2001 година варненец ще остане 5 дни, в които ще тренира със своята възраст, с по-големи от него юноши и ще изиграе един контролен мач.

Минчев отива в италианския клуб със съдействието на мениджъра Антъни Раво от компанията Скаутинг тийм и ще бъде придружаван от шефа на школата на моряците Емануил Луканов. Макар и на 16 години, момчето има 4 мача за мъжкия отбор на Черно море, а редовно играе за старшата възраст или с три години по-големи съперници.

“Искам да изкажа специални благодарности за положителното отношение на изпълнителния директор на Черно море (Варна) Марин Маринов. Бяхме притиснати с времето за реакция при поканата от Торино, но г-н Маринов и хората от клуба подготвиха документите буквално за отрицателно време. Мартин Минчев е много талантливо момче, играе успешно на две позиции. И заслужава да опита шанса си в силно първенство като италианското”, заяви Антъни Раво за БТА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *