Само в 7DniFutbol.bg

Белчев за селекцията: Работим внимателно и избираме качеството пред количеството, ръководството води преговорите

7 Dni Futbol03.06.2017300

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев се прицели в златен дубъл през следващия сезон.

“Радостен съм, че вече всичко е официално и оставам начело на ЦСКА. Благодаря за оценката на ръководството. Аз и моят щаб сме амбицирани да дадем най-доброто от себе си, за да носим трофеи на клуба. Разбира се, трябва да се подобрим още много. През пролетта видях интересни, хубави неща на терена. Но според моето виждане за футбола сме способни на повече.

Сигурен съм, че в следващите месеци ще покажем още по-добро лице. Факт е, че има израстване в отбора, като цяло играем на ниво. Но тепърва трябва да ставаме по-силни. Приоритетите ми са ясни – победа във всеки мач, битка до последно за титлата и за Купата на България. ЦСКА гони всички трофеи.

Работи се по селекцията, ръководството води преговорите. Не мога да кажа със сигурност дали ще има нов играч за началото на подготовката, надявам се това да е факт. Подбираме внимателно, защото искаме хора, които да си вършат работата по най-добрия начин – качество за сметка на количество. Вече имам представа на кои играчи ще разчитам и на кои не”, каза Стамен Белчев пред “Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ