Само в 7DniFutbol.bg

“Сините” тръгват срещу БФС днес! Най-малко 500 почват поход срещу “гаврата с морала”

7 Dni Futbol03.06.2017262

Ултрасите на „Левски“ тръгват на протестен тур из улиците на София. Причината – нареденият от БФС бараж с „Верея“ тази неделя. На „Герена“ продължават да се гневят на решението да играят допълнителен мач за турнирите, а заелият място зад тях в таблицата „Дунав“ да се класира директно за надпреварата. Това вбеси и феновете на клуба, които се събират за поход в столицата, пише “Труд”.

„Всички заедно, обединени в каузата на най-големия български отбор, за да покажем, че така повече не може! – пишат феновете от Националния клуб на привържениците в специално създадено събитие в една от социалните мрежи. – На стадиона няма да се влиза, а вместо това ще се разходим из улиците на нашия град, за да покажем, че вече няма да търпим гаврата със закони, правила и морал!“.

Само за вчера следобед над 500 души потвърдиха, че ще се включат в протестния тур. А футболен клуб „Левски“ също зове за промяна на решението на родната централа.

„Нарушават се нашите права, но и тези на „Дунав“ – пишат от „Герена“ в декларация. – Погазват се законите на УЕФА, а по този начин се нанасят и значителни финансови вреди на клуба, както и нарушаване на спортно-техническия процес на отбора.“

От „Левски“ дадоха време на БФС да коригира първоначално взетото решение и насрочването на бараж между „сините“ и „Верея“ до края на работния ден вчера. Отговор от централата не последва и от „Герена“ отсякоха: „Ще играем бараж, защото не се страхуваме! Носим името на Левски, ние сме отборът, който играе по правилата, дори когато другите ги нарушават.“

2 коментара

 • ФЕН НА ТЕЛЕШКО ВАРЕНО

  03.06.2017 at 9:49

  ТЕЛЕТАТА СЕ ГАВРЯТ С ЦЕЛИЯТ НИ ФУТБОЛ.
  НИКОЙ НЕ СЕ Е ГАВРИЛ С ТЯХ
  ТЕ СА ЕДНИ ИЗПУШЛЯЦИ.
  С ТЕЗИ МОЖЕ ДА СЕ ГАВРИ САМО ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ-ЦСКА.
  И ГО ПРАВИ ДОСТА УСПЕШНО

  Reply

 • ФЕН НА ТЕЛЕШКО ВАРЕНО

  03.06.2017 at 9:51

  500!!!!!!??????????/
  АБЕ НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ..
  ТЕЗИ ИМАТ ТОЛКОВА ФЕНА САМО ВЪВ ФОЛКЛОРА ЗА “ОТБОР НА НАРОДА”””
  СМЯХ…..

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ