Само в 7DniFutbol.bg

Шейховете остават без отбор, най-малко 10 футболисти бягат от новия участник във Втора лига

7 Dni Futbol03.06.201780

Над 10 футболисти със сигурност ще напуснат Нефтохомик до броени дни. На седем от играчите изтичат договорите и те са напълно свободни след 30 юни, когато са сроковете на контрактите. Другите футболисти имат договори за различен срок, но най-вероятно те ще бъдат разтрогнати по взаимно съгласие. Ръководството на клуба в никакъв случай няма да плаща заплатите, които бяха договорени с играчите, докато тимът беше в Първа лига. Така голяма част от наемниците ще напуснат отбора. Това вече направи Венци Христов, който получаваше тлъста заплата, която обаче не оправда по никакъв начин. Заради това договорът му бе прекратен. Същото ще стане и Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Владислав Романов, Станислав Маламов…..

Очаква се в тима до останат само местни момчета, като Любо Божинов, Живко Петков, Яни Пехливанов и юноши от школата. Все още не е ясно какво ще се случи с вратаря Янко Георгиев. Към него има интерес от други отбори, но на този етап няма категорична позиция по въпроса. Следващите дни ще бъдат драматични и решаващи за отбора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ