Само в 7DniFutbol.bg

Лаптопа: Победихме с вярва и оптимизъм

7 Dni Futbol02.06.2017260

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов коментира баража срещу Нефтохимик, след който неговият тим влезе в Първа лига.

“В интерес на истината вярвах, че ще може да победим. Аз не вярвам в случайности. Всички момчета заслужиха това с духа, който показаха през цялата година. Ние разполагаме с добри играчи и това е основното нещо, което се видя и днес. Постигнахме този успех с вяра и позитивизъм, което се стремим да показваме през цялата година, заяви Ангелов.

– Няма как цяла година като си правил нещо, в един мач да направиш друго. Ние бяхме смели и успяхме да победим. Тук е мястото да благодарим на човека, който стои зад прогреса на този отбор. Трябва да благодарим на президента.

Преди 10 години нямах опит. Тогава част от успеха бе благодарение на късмета. Опитът е по-различен. Мисля, че този отбор е по-силен в сравнение с тима на Видима. Ние в момента имаме уникален шанс да покажем себе си, да покажем нашия стил и да придобием опит. Няма да правим крупни селекции. Един отбор трябва да се надгражда. Не съм мислил за селекцията. След една седмица трябва да започнем подготовка. Нямам никаква представа как ще продължат нещата. Къде ще играе отборът в Първа лига ще се коментира допълнително.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ