Само в 7DniFutbol.bg

БФС захапа Левски и призова: Не се подвеждайте по превратни тълкувания

7 Dni Futbol02.06.2017100

Ръководството на БФС публикува официално обръщение в официалния си сайт по повод казуса, който се появи около насрочения бараж за място в Лига Европа между отборите на Левски и Верея.

Ето какво пишат от футболната ни централа:

Уважаеми привърженици на футбола,

Във връзка с упорито и съзнателно нагнетеното напрежение около изиграването на последния мач за сезон 2016/2017 Българският футболен съюз би искал да призове спортната общественост да не позволява по-нататъшно ескалиране на ситуацията до прояви на насилие. Такива призиви се появиха в някои медии, откровено подстрекаващи към неспазване на спортните правила и спортните резултати с идеята да се облагодетелстват определени отбори. Категорично заявяваме, че ще продължим да спазваме собствените си нормативни документи и правилници, въпреки призивите те да бъдат погазени.

Скъпи фенове, не се подвеждайте по превратни тълкувания на закони и правилници – истината е една и тя се изковава на футболния терен. Обичайте любимия си отбор и го подкрепяйте винаги, но приемайте единствената справедлива присъда, а именно тази на спортния резултат и класирането!

Успех на всички отбори в предстоящите баражи, както и на участниците ни в европейските клубни турнири!

От ръководството”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *