Само в 7DniFutbol.bg

Хубчев призова: Забравете мача с Холандия, двубоят с Беларус ще е много по-труден

7 Dni Futbol02.06.2017150

Селекционерът на България Петър Хубчев коментира предстоящия сблъсък с Беларус. Опитният специалист заяви, че всичко в отбора е нормално. Той допълни, че битката в Минск ще е три пъти по-трудна от двубоя срещу Холандия.

“При нас няма нищо ново. Ние продължавама да държим на нещата, които сме говорили. Ред, дисциплина, колектив и борба. За наша голяма радост футболистите се явиха по-рано от предвиденото. Всички са здрави, по-сложното е, че отборът е съставен от играчи, които се състезават в различни държави. Нашата задача е да опитаме да балансираме нещата и да бъдем готови за мача с Беларус”, започна Хубчев.

“Знаем какво ще тренираме, какво искаме да подобрим в играта. Постарахме се да гледаме почти всички наши футболисти. Гледахме и отбора на Беларус. Ще подготвим тактически тима. Трудно ще намерите треньор, който ще е доволен от равенство или от загуба. Ние ще се опитаме да обедим играчите, че отиваме да победим. С оглед на класирането и играта ние трябва да подготвим футболистите за победа”, добави още той.

“Ако може да забравите мача с Холандия. Трябва да се съсредоточим върху следващия мач. Добре познавам момчетата. Те ни вярват. Знаят, че трябва да тренират, както ние искаме. Прегледахме мача с Холадния. Извадихме си поуките. Този мач с Беларус ще е два-три пъти по-труден”, завърши треньорът на България.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ