Само в 7DniFutbol.bg

Чужденец се възползва от скандала с УЕФА! Дойде да мъти главите на двама от ЦСКА, бивш капитан почти му казал “да”

7 Dni Futbol02.06.2017210

Скандалът с недопускането на ЦСКА до евротурнирите се разпростря бързо в европейските страни и по всичко изглежда, че “червените” ще трябва да отбиват оферти за основните си футболисти. Вече се намери и кой да им мъти водата с играчите, чийто договори изтекоха след края на сезона. Президентът на кипърския Анортозис Андреас Пантелис от вчера е в София, за да проведе лични разговори със Станислав Манолев и Николай Бодуров. Първият обяви след победата 3:0 над Левски, че двамата са постигнали договорка с Гриша Ганчев за оставането си и през новия сезон на “Българска армия”, но Пантелис се надява да ги убеди да подпишат с неговия клуб заради възможността да играят в Европа преди 2019 г., когато изтича наказанието на ЦСКА. Според изданието goal.philenews.com, босът на “старата дама” от Острова на Афродита е готов да предложи по-добри от първоначалните финансови условия, за да си осигури услугите на двамата защитници, които са начело в трансферният му списък.

В Кипър допълват, че бившият капитан на ЦСКА Иван Бандаловски пък почти е казал “да” на офертата от Анортозис. Очакванията са трансферът да бъде финализиран в следващите дни, най-вероятно след баража на Верея с Левски за последното място в Лига Европа.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ