Изненада! „Червените“ продали трансферна издънка?!

7 Dni Futbol02.06.201700

ЦСКА по всичко изглежда направи добра сделка за Рафаел Перес. Защитникът, за когото се смяташе, че е освободен от клуба, може би е продаден на колумбийският Хуниор (Баранкия). За това намекват двата клуба на сайтовете си с официално съобщение за смяната на клубната принадлежност на централния защитник.

„Защитникът на ЦСКА Рафаел Перес премина в колубийския първодивизионен тим Жуниор (Баранкила). През изминалия сезон той записа 16 срещи с екипа на ЦСКА, в които отбеляза 1 попадение и направи една асистенция. Новият клуб на Рафаел Перес е седемкратен шампион на своята страна.

Ръководството и спортно-техническият щаб благодарят на Рафа за професионализма и себераздаването и му пожелават много лични и професионални успехи!“, написаха „червените“, които въпреки спекулациите от последния месец, не бяха потвърдили, че Перес е освободен.

От новият клуб на играча пък пишат:

„27-годишният централен защитник Рафаел Перес се присъедини към Атлетико Хуниор (Баранкия) от българския ЦСКА (София). Той подписа обвърза бъдещето си с нашия клуб и се очаква пристигането на трансферния сертификат, за да бъде той картотекиран в първият възможен ден за това – 19 юни.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *