Само в 7DniFutbol.bg

Агентът, който води бразилците в Ботев: Новият е поредният, който ще повиши цената си в Пловдив

7 Dni Futbol02.06.2017170

Първият трансфер на Ботев за новия сезон вероятно ще бъде бразилският вътрешен халф Алваро Онгилио Джулиано. Той трябва да пристигне в Пловдив в неделя и след задължителните медицински тестове би трябвало да подпише за две години. Интересното е, че той има и италиански паспорт и няма за заема място в квотата за чужденци извън ЕС, която в момента е запълнена от Яя Меледже, Фелипе Бризола и Фернандо Виана, които със сигурност остават в състава на Николай Киров.

Алваро ще дойде в България с препоръките на Иво Димов, както и предишните трансферни находки на „жълто-черните“ от Бразилия. Мениджърът гарантира пред „Меридиан Мач“, че роденият през 1991 година футболист ще свърши работа на Ботев.

„Мисля, че сътрудничеството ни с клуба е изключително ползотворно и всички сме доволни от него. Ще продължа да работя приоритетно с Ботев, защото с хората си имаме доверие. Вече доказах, че имам нюх към добри футболисти и със сигурност Алваро ще бъде поредният, който ще повиши цената си, след като дойде под тепетата“, обяви Димов пред „Меридиан Мач“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ