Само в 7DniFutbol.bg

Лоша новина! Кирил Домусчиев се завърна!

7 Dni Futbol20.08.201554

Лоша новина долетя от Разград! Поне за конкуренцията на 4-кратните шампиони. Кирил Домусчиев се завърна при отбора. А с това най-вероятно се завърща и разградското футболно господство.

В последните няколко месеца Кирил Домусчиев бе на 99 процента шеф на КРИБ. Бореше се срещу високата цена на тока, срещу прокопиевите волтаици, срещу какво ли не. В останалия един процент бе шеф на Лудогорец, баща, а, да – и отпускар. Което веднага се отрази на фирмения му тим. В Разград е наистина друго, когато веднъж на две седмици бизнесменът влиза в съблекалнята. И това го показват най-добре феноменалните резултати на отбора.

Сега анархията е пълна. Стигна се дотам Владо Стоянов да дава интервю, в което прави съотборниците си на мармалад. Не, че няма право, капитан е! Но не става по телевизията. Сега тези бразилчетата като се обидят и няма мърдане. И ето ти го Домусчиев! Нахлу в съблекалнята. Не е трудно какво да се предположи какво са си говорили. Пардон, какво е говорил, защото когато Домусчиев е някъде, другите мълчат. Не е трудно да се предположи и какво следва и от тук нататък. Същото, като след всеки разговор на Домусчиев с отбора. Лудогорец се надига и е въпрос на време да си върне първото място. Където ще остане до петата поредна титла.

Въпросът е кога босът ще намери човека, който да е “Домусчиев” през седмицата и в отсъствието на оригинала. Ангел Петричев е чудесен организатор, но няма влиянието над отбора ,не и онова, което да притеснява играчите, да ги плаши дори. За Методи Томанов, прочул се с многомилионните си глупави покупки и в ЦСКА, и в Лудогорец пък няма какво да говорим. Остава Ераносян. Кой обаче тогава ще е треньор?

4 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ