Само в 7DniFutbol.bg

Чандъров разкри страшна новина за Левски! “Сините” си платили за Ники Митов … и ще им вземе още пари

7 Dni Futbol01.06.2017380

Собственикът на Септември Румен Чандъров говори пред “Меридиан Мач” за шансовете на своя отбор в баража с Монтана, за преговорите с Левски и за слуховете, че пак може да инвестира в Ботев (Пловдив).

Г-н Чандъров, Септември стигна до бараж за класиране в Първа лига, с какви амбиции гледате към този мач?

– Ако трябва да бъда честен, не съм вярвал, че още тази година ще се класираме на място, даващо право да се борим за Първа лига. След като започнах проекта “Септември”, се надявах това да стане поне след 2-3 години, но явно сме се престарали. Все пак не отиваме като обречени на този мач и ако се случи догодина да играем при най-добрите, ще мислим в движение.

Разговаряте ли вече за селекция и смятате ли да търсите нов треньор? Спекулираше се с името на Христо Янев?

– Както казах, ще вървим крачка по крачка. В това за Янев няма никаква истина, но ако дай Боже влезем в Първа лига, ще търсим нови попълнения.

Доста от младите ви таланти са спрягани за Левски, ще има ли сделка за Тилев и Пехливанов?

– Аз съм бизнесмен и винаги би имало сделка, но както не им подарих Николай Митов, въпреки че много хора си мислят, че е станало точно така, няма да си подаря и децата, които са израснали в моя отбор. Всичко е въпрос на преговори. Ако има споразумение, ще има и сделка.

В Пловдив тръгна слух, че може пак да инвестирате и в Ботев. Как ще коментирате това?

– Независимо от всичко, което се случи в Ботев, този клуб ми е на сърце. Пожелавам им да продължат да се развиват, защото мисля, че има такава нотка. Щом Георги Самуилов се е захванал с клуба, значи Ботев го чака добро бъдеще. Още един път им честитя успеха с Купата на България.

Смятате ли, че отбори като Септември Витоша (Бистрица) могат да са нещо повече от еднодневки в Първа лига?

– Виждате, че футболисти и на 35, и на 25, че и на 15-16 години са на едно ниво. Ако има една добра организация и се плащат нормални за българските стандарти суми, при това на датата, клубът може да се развива, без значение какви традиции има. Силите в момента са доста изравнени и който работи правилно и на чисто, може да постигне резултати.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ