Само в 7DniFutbol.bg

Ас на Берое парафира официално с Черно море, мащабната селекция продължава

7 Dni Futbol01.06.2017180

Атанас Зехиров подписа предварителен договор с Черно море днес сутринта. Бранителят бе на “Тича” и се договори с варненци за личните си условия, а на по-късен етап ще се обвърже официално със “зелено-белите”, заедно с всички нови попълнения през лятото. Предварителни договори с “моряците” имат още Илиас Хасани, Георги Божилов, Орлин Старокин и Мариян Огнянов.

Селекцията на Черно море продължава, като в момента се водят преговори с няколко родни футболисти. Треньорът Георги Иванов сподели, че няма да се бърза с привличането на играчи, тъй като има достатъчно време за подбор и то ще се използва за вземането на възможно най-доброто на пазара. Със сигурност в селекцията за новия сезон ще бъдат привлечени чужденци.

След като Гонзо е напълно наясно с новите, ще прецени дали ще се разделя с още играчи. Притесненията на специалиста са, че е възможно някои от набелязаните футболисти да не приемат условията от клуба от “Тича” и в крайна сметка да не остане с къса скамека както досега. Подборът на играчите ще е сериозен, за да не се повтарят грешките от зимната селекция, казаха пред Gong.bg от клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ