Само в 7DniFutbol.bg

Скандално! От Левски топили ЦСКА пред УЕФА, доносите – общо пет!?

7 Dni Futbol01.06.2017475

Пет доноса е имало в УЕФА срещу ЦСКА и участието в евротурнирите на „червените“. Два от тях са от съперник в първенството, който също е от София.

Има и личен донос на човек, свързан с българския футбол.

Както повечето шефове на „червените“ обявиха, и въпросът на БФС към евроцентралата е направен така, че да няма положителен отговор. Той бил формулиран най-грубо, все едно – тук имаме едни, които не отговарят на изискванията, ама може ли да си затворим очите.

Стамен Белчев запазва поста си на старши треньор на ЦСКА и през следващия сезон. Откакто той пое „червените“ като трети наставник през сезона, отборът е с най-много точки от всички, а „Левски“ бе смачкан два пъти с по 3:0. В ръководството имало някакво колебание преди месеци дали да се търси нов наставник, но те се изпарили след добрите резултати.

„24 часа“

5 коментара

 • Иван

  01.06.2017 at 11:07

  Аз не знам защо ръководството са толкова толерантни към Леефски .Толкова поводи има за да бъдат натопени пред УЕФА.То е ясно от къде идва всичко това.Казах,че Фурнаджиев е твърдо против ЦСКА да съществува като отбор,камо ли да играе в Европа.За гове..та да не говорим какви са доносници..А сега ръководството да пусне всички снимки до УЕФА във всички мачове в които са свастиките за расизъм и да докладват че от БФС не взимат никакви мерки срещу това.Плюс това да докладват пред УЕФА,как Левски с толкова много дългове им се дава лиценз,да им се направи една щателна проверка.

  Reply

 • Grand

  01.06.2017 at 13:19

  ПРОКЛЕТИ МИЛИЦИОНЕРСКИ И ДС ДОНОСНИЦИ! ЗАМИНАВАЙТЕ В НЕБИТИЕТО! БЕЗ ВАС СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО!

  Reply

 • Паметлив

  01.06.2017 at 13:20

  Архиговедото в БФС се казва Павел Колев. Когато беше млад журналист и не беше заприличал на свиня (каквато е сега), той пусна донос до УЕФА и анулираха мача с Ювентус. Сега е същото говеждо изпражнение, само че е станал значително по-тарикат и се пази. Иначе акълът му е на нивото на тези, които издигат свастики, рапортуват по хитлеристки и интриганстват като обикновен квартален маргинал.

  Reply

 • morentes

  01.06.2017 at 13:40

  А, ние ли се надупихме на Ботев та да изхвърлиме вас от шестицата през 2015г.?????????

  Reply

 • факт

  01.06.2017 at 16:54

  ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата „ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ”, същата „Д.С.”, която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА „тип Белене” . # България е „член” на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия „Варшавски Договор”, същия „В. Д.”, който удави в кръв „Пражката пролет” . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници – комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две комунистически изчадия ? ? ?

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ