Само в 7DniFutbol.bg

В Горна вече правят планове за ново завръщане в елита, пускат голмайстора си в Етър

7 Dni Futbol01.06.2017290

В Локомотив (Горна Оряховица) не са се отчаяли след изпадането на тима от Първа лига. Ръководството на “железничарите” ще направи всичко възможно отборът да се върне по най-бързия начин в елита. За целта ще бъде запазен по-голяма част от сегашния състав, включително и чужденците, а треньорският щаб също ще получи предложения за нови договори.

В Локомотив със сигурност не искат да повторят грешката от 1995-та година. Тогава отборът също изпадна от елита, а шефовете освободиха всички играчи, чиято обща цена бе пресметната на 2 милиона лева.

Вече е направена оферта към треньорския щаб в лицето на Александър Димитров и Ивайло Йорданов да продължат да водят отбора и във Втора лига. Очаква се двамата да дадат отговорите си до дни. Кък момента обаче по-вероятно изглежда те да останат в Горна Оряховица.

“Железничарите” ще задържат и чужденците. Тръгват си само Игор Джоман и Рахави Кифуети, като вторият ще премине при съседите от Етър. Предложение за нов договор ще получи и капитанът Атанас Фиданин. От българите единствено защитникът Мартин Кавдански е изразил желание да напусне Локомотив.

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ