Само в 7DniFutbol.bg

Най-накрая! Домусчиев разтресе Лудогорец

7 Dni Futbol20.08.201560

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев за първи път от началото на сезона се появи в Разград, за да види лично как вървят нещата в клуба, твърди „7 дни спорт“. Вчера следобед босът на шампионите е нахлул в базата в Разград и останал до тренировката на първия отбор.
Домусчиев се срещна с шефовете, цялата администрация и футболистите. Собственикът на разградчани е провел и дълъг разговор с Едуард Ераносян, който обаче е бил на 4 очи. Новият треньор е разговарял абсолютно насаме с Домусчиев, като е държал да няма никой друг в стаята в този момент. Освен това бизнесменът е провел индивидуални разговори и с част от футболистите, като е имал време да се запознае лично и с това как върви разширението на тренировъчната база. Както е известно, шампионите правят още няколко терена, с отделна административна сграда, съблекални и възстановителен център, които ще са за ползване само от школата в Разград.
Домусчиев е държал да стресне всички служители, футболисти и треньорите. Домусчиев е заявил, че не е доволен от показаното от отбора до този момент. Освен това известният с перфекционизма и педантичността си бизнесмен, е държал да няма никакви издънки във функционирането на всички нива в клуба, не само тези, които се занимават с футболната част.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *