Само в 7DniFutbol.bg

№1 в София! Знаменит ход на Гриша Ганчев с ЦСКА!

7 Dni Futbol20.08.2015146

Гриша Ганчев направи нещо невиждано в ЦСКА в последните години. По негово нареждане от тук нататък децата няма да плащат повече, за да тренират в ЦСКА! “Армейците” слагат точка на масовостта и вече в школата ще има само момчета, които наистина заслужават да носят червената фланелка.

Досега в Борисовата градина треньорите от школата го бяха ударили на стотинкаджийство. Децата плащаха по 30 лева, а събраните близо 10 000 лева бяха ябълката на раздора. Отделно състоятелни бащи и настоятелни майки успяваха кой с каквото може да уреди сина си да поиграва в ЦСКА.

КОИ НОВИ ШЕФОВЕ ВКАРВА ГАНЧЕВ В ЦСКА – ВИЖ ТУК!

Лично Гриша Ганчев обаче е наредил да започне привеждане на школата на ЦСКА по ловешки тертип. Предстои да се вземе автобус за школата, а освен това ще се назначат още специалисти като треньор на вратарите, кондиционен треньор и двама доктори. Отделно пък всеки треньор, участвал в изграждането на състезател, стигнал до първия тим, ще получава солидни бонуси. Самата школа ще бъде отделена със самостоятелен бюджет, който бизнесменът ще осигурява.

КАК ЦСКА СЪЖИВИ БЪЛГАРИЯ – ВИЖ ТУК

С този си ход Гриша Ганчев прави школата на ЦСКА наистина уникална за София. Тя става единствената в столицата, в която децата няма да си плащат, за да тренират.

6 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ