Само в 7DniFutbol.bg

Ултра-скандал в Локо Пд! Нежния извади кирливите ризи на Неделчев и Думанов!

7 Dni Futbol19.08.201580

Вчера официалния сайт на Локомотив Пловдив излезе с официално съобщение, в което се съобщава, че е избрана фирма, която ще се грижи за кетъринга на стадиона. Ето го цялото съобщение:

 

На заседание на Управителния съвет на Сдружение „Обединение за Локомотив” бяха разгледани офертите за провеждане на кетъринг на територията на стадион „Локомотив” за настоящия сезон 2015/2016 година.

Постъпиха две предложения – от Обединение „Обичайните заподозрени” и Сдружение „Бодър дух”.

След като изслуша офертите, Управителният съвет на клуба с пълно единодушие избра за победител офертата на Сдружение „Бодър дух” и оторизира изпълнителния директор на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД Пловдив Константин Думанов да сключи договор с избраното сдружение.

Няма и 24 часа по-късно с се свърза с бившият член на ръководството на Локомотив Пловдив Велин Терзиев, който разкри, че той стои зад фирмата, която до този момент е осигурявала кетъринга на Лаута и фирмата, която вчера бе заменена с друга. Става въпрос за 3 павилиона, които са ситуирани на входовете на централната трибуна и трибуна Спортклуб, разясни той, а не за кетъринга, с който се гощават ВИП-овете на стадион Локомотив на почивката на мачовете. Ето какво искаше да заяви публично Терзиев:

Свързаха се с вас, защото от Вашата медия разбрах, че е имало конкурс за кетъринг.

Потресен съм от начина, по който се управлява Локомотив в момента. За краткото време, в което управляват новите “Спасители” на отбора ни, се наслушахме на лъжи и евтин медиен популизъм. До сега мълчах единствено, защото имах надежда в един човек – Николай Неделчев. Явно съм се лъгал.

 

За акциите и обещанията:

Искам да започна малко по-отдалеч. От преговорите за прехвърлянето на акциите от Сдружение “Бъдеще за Локомотив” на “Обединение за Локомотив”. Там ясно и точно  беше казано, че хората, които ще поемат управлението на Локомотив имат контактите и възможността да докарат нов собственик и повярвайте ми, не ставаше дума за хора, които участват в сегашния борд на директорите. Напротив. Дори г-н Неделчев обеща, че недоказания доктор Думанов няма да взима никакво участие в управлението на клуба.  Въпреки всичко, с нахалство и безочие той продължава да заема длъжността, забележете, на която ние го поставихме миналата година. Време, за което той не свърши нищо друго, освен да излиза по медиите във всеки удобен случай, за да обяснява, как бил обиден и как бил провален неговия потенциал.

Слушаме, колко пари били изхарчени, а никой не може да си обясни – за какво точно са изразходени тези средства, след като заплатите последно са плащани за месец май.

Втълпява се на хората, че в Локомотив са оставени 500 000 лева задължения натрупани от нашето управление, а никой не казва, че клуба беше с 5 000 000 на червено, за сметка на сега, когато са 2 000 000 лв. И че ако не бяха действията извършени тогава от Атанас Узунов, сега щяхме да сме последвали съдбата на ЦСКА и Локо Сф.

 

За школата:Искам да питам, колко време  им трябва на ръководителите в Локомотив, за да намерят директор на школата и какъв е методът на търсене на този човек? Той ли трябва да се обади?

Защо беше освободен целия дублиращ отбор от миналата година и защо не беше дадена никаква гласност за това?

 

За новия собственик:

Наслушахме се, как седмица след седмица се очаква нещо да се случи около собствеността на Локомотив. Тази седмица пак е “решаваща”!

 

За конкурса:

Стигам и до начина, по който се провеждат конкурси в клуба. Лично аз разбрах от Вашата медия, че съм участвал в такъв конкурс, а съм сигурен, че и всеки фен на отбора разбира това едва сега. Провеждането на такъв конкурс не беше обявен или анонсиран абсолютно никъде. Преди няколко дена бях поканен на среща в хотел Кендерос, като човек занимаващ се с извършването на кетъринга от доста време. Бях поканен, за да кажа, какви средства могат да влизат в клубната каса от дейността, така както съм се разбирал със всеки собственик в клуба до момента, включително и г-н Динев. Обясних финансово, как стоят нещата и разкрих какви са оборотите, които се правят в последните години с оглед на намалената посещаемост на стадиона.

Предложението ми беше, да давам половината от печалбата на клуба, като аз да се заема с цялата организационна работа и финансовото обезпечаване на тази дейност. В течение на разговора бях принуден да обявя сума, която би оставала за клуба. Посочих прогнозна такава, след което бях най-позорно изпратен с думите “Свободен си!” Не разбрах на разпит ли бях викнат?

Вчера разбирам, че така се провеждало конкурс. Искам да обърнете внимание, че зад спечелилото конкурса сдружение стои приятелско семейство на Думанов.

Напомням, че двама от тримата (Думанов, Грозлеков и Неделчев) господа, които бяха на срещата, с нередовни документи преди години забавиха поръчката за осветлението на стадион Локомотив с 3 месеца. Сега отново, абсолютно незаконно се опитват да подписват договори и да провеждат конкурси! Искам да ги попитам, като какви  подписват договори и наясно ли са, че Локомотив няма никакъв договор с общината? Единственият собственик на базата в момента е Община Пловдив.

 

Оценката:

Дано не съм лош пророк, но докато тези хора си играят да въдворяват ред на Лаута за лични цели и облаги, Локомотив върви към сигурен фалит и изпадане от А група. Аз съм човек, който се бори докрай, особено с нечестността и подлостта, а в момента на Лаута това е в изобилие! Няма да се предам. Смея да твърдя, че кликата, която управлява Локомотив в  момента, с нищо не допринася да се случи нещо добро на Лаута. Дори и нещо да се размърда, то няма да е тяхна заслуга и незабавно трябва да си тръгнат от постовете, които заемат, без да имат заслуги за това!

 

След като изслушахме внимателно какво има да ни разкаже Терзиев се възползвахме от възможността да му зададем и няколко въпроса. Ето ги и тях:

– Създава се впечатление, че се заформя нещо като опозиция, която ще води война с това управление. Така ли е?

– То се създава впечатление, че и вие медиите, включително и вашата, обслужват интересите на това управление. Дори не бях сигурен, дали точно към вас да се обърна, но реших да проверя, дали ще посмеете да публикувате това, което имам да кажа. Със сигурност можех да отида и някъде другаде. Относно въпроса ви – не! Просто хората започнаха да виждат, че на Лаута нищо не се случва.

– Вие сте сред влиятелните фенове на Локомотив. Как ще коментирате наказанието за расизъм и има ли нещо общо недоволството срещу управлението с това наказание?

– Абсурд! На Трибуна Спортклуб въобще не подозирахме, че нещо такова се е случило. В случая мисля, че това беше наказателна акция от страна на наши врагове, защото смятам, че не се изпълниха разпоредбите. Аз съм присъствал на много технически пресконференции преди мачовете. За да се стигне до такова наказание, трябва съдията първо да спре мача заради прояви на расизъм, а диктора да предупреди феновете, да прекратят действията свързани с някакъв вид дискриминация. Ако след предупреждението това не се случи, тогава би трябвало да има наказания.

 

PlovdivDerby.com

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ