Само в 7DniFutbol.bg

Капитанът на ЦСКА постави невиждана цел пред отбора!

7 Dni Futbol19.08.201520

Вторият капитан на ЦСКА Александър Бранеков постави пред отбора невиждана и непостигана досега от друг в България цел – само победи във “В” група!

“Най-хубавото нещо, което видях на “Армията”, беше това, че бяхме само българи и получихме голяма подкрепа от феновете. Аз лично не очаквах да има чак такава фенска подкрепа във “В” група, признавам си. Приятно съм изненадан и съм щастлив, че го правят, и ще съм по-щастлив, ако продължаваме по същия начин да ги радваме. Не мога да си помисля, че ще имаме грешна стъпка във “В” група. Основната ни цел е спечелване на “В” група. Иначе за Купата на България аз лично винаги съм го харесвал този турнир и там имаш доста голям шанс да вървиш напред. Ние сме аматьори и има шанс да играем срещу отбори от “А” група, ще бъде доста интересно. Иначе лично аз се надявам да завършим първенството без загуба, без равен дори, ако искате. Трябва във всеки един мач да се вкарват голове и да се взимат 3-те точки по най-бързия начин”, разпореди на съотборниците си Бранеков..

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ