Само в 7DniFutbol.bg

Допинг-скандалджии подпалиха Лудогорец! Иде нова оставка в Разград

7 Dni Futbol19.08.2015211

Лекарят на “Лудогорец” д-р Ивайло Якимов е поредният човек от щаба на шампионите, който може да си събере багажа от Разград, научи “7 дни спорт”. Медикът, който работи от лятото на 2013 г. в клуба, бил много разочарован от случилото се в европейската кампания и не бил доволен от начина, по който се работи.
Още преди уволнението на Бруно Рибейро Якимов заявил, че иска да си ходи, като най-вероятно причината е, че португалецът доведе свой човек в медицинския щаб. Все още не е ясно какво ще стане с Якимов след идването на Едуард Ераносян. Не е изключено той да се отметне от заявената си твърда позиция и да се помоли да остане и в щаба на Едо. Якимов пристигна в “Лудогорец”, след като д-р Валентин Великов напусна, съпричастен с Ивайло Петев.
Любопитното е, че Ивайло Якимов, подобно на новия треньор на шампионите Едуард Ераносян, има минало с допинг скандали. През 2007 г. от телевизионно разследване стана ясно, че той е купувал забранени стимуланти от Евелина Попова – съпруга на депутата Олег Попов. Самата тя дори призна, че редовно снабдява с такива субстанции футболните ЦСКА и “Левски”. Впоследствие Якимов беше изгонен от ЦСКА заради скандал с Пламен Марков, който по това време беше треньор на “червените”.

7 ДНИ СПОРТ

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *