Само в 7DniFutbol.bg

Това не е Локо Сф! Това са курви, бело и “Царско село”

Някакъв урод щял в неделя да продължи участието на Локомотив София във “В” група! Това не е Локомотив! Това са курви, село и сбироток дето ще играе в “Царско село”.

Дано Стойне Манолов поне малко си спомня, че го има на календарчето на Локомотив за 1982 година. На друго на отбор от “А” група не са го слагали. Затова дължи страшно много на Локомотив. И е грехота точно той да подава ръка на селските беци Пльосков и Прасев. Да ги изгони от “Село”-то си, да затваря стадиона за тях и да се свършва с измислените герои.

Жалко е обаче друго. Покрай новият Локомотив (Царско село) се оказа, че има и много курви и бело. Към първите без никакъв свян слагам всеки един, който от тук нататък работи за двамата Гигови ортаци, узурпирали легендарния клуб. Без значение за футболист, треньор или шеф става дума. Курвите се продават официално. Шепа ренегати са на път да го направят отново.

Първо е директорът.  За мнозина е г-н Ивайло Аспарухов. Аз го знам като Йовето от команда “Котков”. Така се казваше отборът на Локомотив, набор 1971 при юношите. Грехота е, бе, Йове. Играл си в отбор, носещ най-свещеното за Локомотив име. Печелил си турнира “Котков”, не беше лош играч с №6. Сега слуга на Пльосков и Прасев ли ще ставаш? Направиш ли го, значи си един от тях, ставаш личната курва на селяните!

Зафе, ами ти? Малко ли изкара от футбол, та сега ще си треньор на аграрния частен клуб на бившата касичка на ДПС и онзи от Ловеч, дето целувал я ръката на попа, я нещо друго на попадията. Чест имай малко, бе, покажи, че си от славна фамилия. Вие с брат ти направихте немалко да опропастите оставеното от Копата, но поне сега имаш шанс малко да се реваншираш. Да не посягаш на нещо, което Иван Зафиров е превърнал в институция – на честта на човека.

Следват играчите. Една година нямало къде да играят. Ами няма да играете, бе! За 284 лева ли сте? Толкова ще ви плащат Пльосков и Прасев. Пардон, толкова ще ви обещаят. Че вие безработни да се пишете, повече ще изкарвате. А вместо това можете да влезете в сърцата локомотивски. Отказвате да играете за двамата аграри, вадят техното ГМО от “В” група и Локомотив отново е чист и истински. А не Локомотив на курви, бело и “Царско село”.

ПП: Това с белото засега няма да го коментирам, ама те си знаят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ